Vi utrustar er med hjärtstartare

Hos oss kan du även utrusta ditt företag med hjärtstartare och första hjälpen-material. Vi tillhandahåller även regelbunden service på all utrustning.

Philips HeartStart FRx

Har en unik HLR-rådgivningsfunktion som vägleder ovana användare genom hela behandlingsförloppet. En ny förkopplad/testad defibrilleringselektrod minskar tiden innan behandling kan påbörjas, denna elektrod är kompatibel med Philips övriga sortiment av defibrillatorer.

FRx klarar sprutande vatten, belastning upp till 250 kg och ett fall på 1 meter mot ett betonggolv. HeartStart FRx är byggd med erfarenhet från en bred bas på över 200 000 installerade Heartstart-hjärtstartare, sedan introduktionen av hjärtstartare med namnet Heartstart.

Produkten innehåller

Defibrilator Philips HeartStart HS1, Batteri, Elektroder, Standard väska, Sax, HLR-kit, Skylt, Bruksanvisning.

Produktblad FRx

Tillbehör FRx

Philips HeartStart HS1

Designad för den vanliga människan, i det extraordinära ögonblicket, som inte är vana att använda en defibrillator. Detaljerade röstmeddelanden som guidar användaren igenom användningen av defibrillatorn. Med föranslutna defibrilleringselektroder och regelbundna automatiska självtester är den alltid redo att användas.

Produkten innehåller

Defibrilator Philips HeartStart HS1, Batteri, Elektroder, Standard väska, Sax, HLR-kit, Skylt, Bruksanvisning.

Produktblad HS1

Tillbehör HS1